Tilauskimput

Huomioithan, että vuoden 2019 ja 2020 tilauskimppujen tilauskirjat ovat jo täynnä. Vuodelle 2021 löytyy vielä rajoitetusti tilaa uusille tilauksille.
Persoonallinen korukimppu - hääkimppu joka on juuri sellainen kuin haluat

Mikäli valmiit hääkimppumallit eivät täytä tarpeitasi, voit tilata oman uniikin kimpun tilaustyönä. Tällöin hääkimpusta tehdään täysin yksilöllinen ja se toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tilauskimpussa on mahdollista käyttää asiakkaan omia koruja ja materiaaleja, jos ne vain sopivat korukimpun rakennusvaiheisiin. Asiakas voi vaikka kerätä sukulaisilta vanhoja rintakoruja jolloin kimpun fiilis ja tunnearvo nousee uusiin mittoihin. Luonnollisestikaan omien korujen ja materiaalien käyttäminen ei ole välttämätöntä.

Tilauskimpuista tehdään aina asiakkaan toiveiden mukainen, ja asiakas osallistuu sopivien korujen valitsemiseen sekä muiden yksityiskohtien suunnitteluun. Tilauskimpun hintataso riippuu hyvin pitkälti hankittavien korujen tyylistä ja niiden määrästä. Tilauskimpun hinta asettuu yleenä n. 200-900€ välille.

Alta löytyy muutama esimerkkikimppu toteutetuista asiakastöitä.Tämän sivun kimput eivät ole myynnissä/vuokrattavissa, vaan ne on tehty tilaustyönä asiakkaille omaksi.