Huomioithan, että vuoden 2019 ja 2020 tilauskimppujen tilauskirjat ovat jo täynnä. Vuodelle 2021 löytyy vielä rajoitetusti tilaa uusille tilauskimpputilauksille. Vuokrakimppujen vuokraustilannetta voi tiedustella normaaliin tapaan myös vuosille 2019 ja 2020.

Yhteydenottolomake


* Kaikki kentät ovat pakollisia. Voit antaa myös puhelinnumerosi viestikenttään.

Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä viereisellä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse sekä puhelimitse. Voit viestiä myös Facebook-sivujen kautta.

Sähköpostiosoite: rita@korukimput.fi
Puhelinnumero: 050 512 3816 (Rita Elenius)

Morsiuskimppujen vuokraus ja ostaminen

Hääkimppujen vuokraaminen onnistuu helposti kun otat vapaamuotoisesti yhteyttä ja kerrot muutamia perustietoja. Tärkeimmät tiedot ovat häiden ajankohta ja se että minne kimppu pitää fyysisesti toimittaa mikäli et sitä itse pääse Helsingistä hakemaan ja palauttamaan. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Perusvuokrahinta kattaa vuokra-ajan torstaista maanantaihin sillä oletuksella että häät ovat lauantaina. Ota yhteyttä niin voimme käydä muiden asioiden ohessa läpi vuokraukseen liittyviä erityispiirteitä.

Tilauskimput

Tilauskimppujen tilaaminen on vuokraamista monipuolisempi ja pidempi prosessi ja tilauskimppuasioissa kannattaakin olla mahdollisimman ajoissa - käytännössä kuukausia ennen hääpäivää. Ajoissa asioiden hoitaminen mahdollistaa juuri sinulle sopivan kimpun toteuttamisen!